Maandag 11 november

Geplaatst 16 april

Zo, weer even een berichtje van ons.
We zijn bijna klaar voor vertrek. Het was een drukke dag. Vanmorgen om 8.00 uur gewekt en daarna moesten we meteen naar de grens met Hongarije 10 km verderop om de papieren in orde te maken. Dus dat was een snel wassen en haren kammen en gaan. Toen we terug kwamen na een uurtje kon er gelost worden. En na het lossen van de eerste vracht werd de tweede gelost en konden wij mee met een paar medewerkers van Dorcas om een paar projecten te bezoeken. Dat was erg interresant en indrukwekkend. En nu dan alweer leeg en klaar om naar huis te gaan. We gaan bij de grens Oekraïne/Hongarije over omdat we in het donker niet kunnen rijden hier en deze grens is 10 km verderop dus kunnen we nu al vertrekken en anders pas morgen.

hartelijke groet Lenie en Co.

Gepaatst 15 april

Vanmiddag zijn we veilig aangekomen op plaats van bestemming. Na een hartelijk welkom en gegeten te hebben is Co gaan douchen en geeft mij dat mooi de tijd om een berichtje te plaatsen. Alles is goed gegaan, we waren gisteren met 6 uur de grens gepasseerd dus dat liep niet verkeerd. Meteen over de grens zijn we gaan slapen en vanmorgen om 10.30 uur weer gaan rijden. Na een koffie/luch stop en een beetje vertraging door een ongeluk waren we hier om 18.15 uur. Morgen ochtend zullen we gewekt worden als ze de papieren en documenten nodig hebben dus tot die tijd kunnen we op bed blijven liggen... waar vind je het nog.

Tot zover dit bericht, morgen hopen we een paar projecten van Dorcas te bezoeken. Maar daar over later meer.
Hartelijke groet van ons.

Geplaatst 14 maart

De plannen zijn alweer in volle gang, binnenkort hoop ik meer te schrijven over de reis.
Wat al wel bekend is, we gaan weer met 2 vrachtauto's en de bestemming is Szürte in Oekraïne. En deze keer gaat Co Goes mee met een tweede auto. Voor hem is het de eerste keer dat hij zo'n rit gaat doen. Ik vind het erg leuk dat hij meegaat en daarvoor tijd vrij maakt.

Maandag 11 november

Geplaatst 27 maart

We hebben deze keer leuke zomer T-shirts besteld in dames en kinder uitvoering. En ze zijn binnen!! Op de shirts staat de QR-code van Hulptransport Woerden. Deze code kan gescant worden en dan kom je rechtstreeks op de website.