Nationale Voedsel Actie

Wat is de N.V.A.

Voor alle informatie wil ik u verwijzen naar de website van Dorcas.nl

Hieronder een indruk van de voedselactie die we al een aantal jaren in Woerden en omstreken houden. Elk jaar in begin november doen we in Woerden ook mee aan de landelijke voedselactie. Dorcas heeft vele coördinators die zo'n actie organiseren. In Woerden is dit Fam. van der Wel. Samen met vele vrijwilligers houden zij op vrijdag en zaterdag een inzameling bij supermarkten in Woerden. Dit voedsel wordt allemaal verzamelt en opgeladen in een vrachtwagen en ook de omliggende plaatsen brengen hun voedsel naar ons toe.
 
Aan het eind van de dag brengen we dan de vracht naar een sorteerpunt van Dorcas. Daar worden de voedselpaketten gemaakt en daar vandaan gaan de kant en klare paketten naar hun eind bestemming in het buitenland.

voedselactie 7 en 8 november 2014

Op 7 en 8 november hebben we weer de voedselactie in Woerden en omstreken gehouden. En een mooi resultaat van 600 dozen opgehaald. We willen dan ook iedereen bedanken die zowel direct als indirect aan heeft mee geholpen. Vanuit de supermarkten zijn de dozen verzamelt in Harmelen en daar vandaan naar Aalsmeer gebracht voor verdere verwerking.