Dagboek 2011

De aktiviteiten van de afgelopen dag(en)

Geplaatst 8 april

Vanmiddag zijn we weer veilig thuis gekomen van een mooie reis. Alles is goed gegaan en de goederen waren erg welkom. We hadden allebei voedsel en kleding mee. De voedselpaketten zijn in Nederland al gemaakt en klaar om uit te delen. De kleding is ook gesorteerd op heren,dames,kinder,zomer en winter, dus dat is ook makkelijk met verdelen. Binnenkort zal ik het reis verslag plaatsen. De foto's staan in het album. Dan willen we iedereen hartelijk bedanken voor de sponsering en het meeleven, de berichten in het gastenboek, de smsjes enz... erg leuk.  

Geplaatst 30 maart

Even een laatste bericht nu om 12.30 uur, voor we gaan vertrekken. De laatste spullen gaan de vrachtauto in, zo ook m'n laptop, dus kan ik niet meer op internet. Gisteren heb ik met Peter v.d. Wel de volvo opgehaalt in Culemborg bij v. Dijk. (er zijn foto's van gemaakt door Peter maar ik heb ze nog niet binnen,wie weet komen ze in het gastenboek). De route die we gaan rijden is veranderd er is namelijk een brug open gebroken en nu rijden we via Iasi. Dat betekent dus ook geen bezoek bij fam. Tirsin.
Verder willen we iedereen bedanken voor de giften,sponsering,meeleven,succes wensen, kaartjes, en noem maar op.

Hartelijke groet Lenie en Marcel.

Geplaatst 26 maart

Er was de afgelopen tijd niet veel nieuws te vertellen. Vaandaag hebben we de trailers naar Andijk gebracht. Marcel al aan het begin van de middag en ik wat later. Dat is ook leuk, kom je elkaar tegen net voor Amsterdam, even een "roepie" over de bak.
Dan vrijdag nog even kontakt gehad met v. Dijk; de Volvo kan ik dinsdag ophalen in Culemborg. De sponseraktie loopt goed er zijn ook al een aantal palletplaatsen verkocht daar zijn we heel blij mee. We hebben het plan om woensdag rond een uur of 18.30 uur te vertrekken uit Woerden. Dan gaan we in Andijk de trailers aankoppelen,de papieren in ontvangst te nemen en hopen daar rond 21.00 uur te vertrekken richting Moldavië.

Geplaatst 13 maart

Vorige week zaterdag ben ik bij Marcel langs geweest. We hebben de route even doorgenomen en heb natuurlijk wat shirts en tassen achter gelaten voor de verkoop; waarvan Marcel er gelijk één verkocht aan z'n dochter. Verder is er op dit moment niet veel nieuws te vertellen. Alles loopt volgens plan. 

Bedankt voor de giften die we ontvangen hebben, de sponsoring van de pallet plaatsen en de aankoop van tas of shirts. Nu is het zo dat we een bankrekening bij Dorcas hebben lopen voor ons project. Maar als u een bedrag overmaakt krijgen wij dat niet meteen te zien, Dorcas verwerkt die boekingen en wij krijgen daarna een overzicht van de afgelopen weken. Op dit moment hebben wij ook nog geen overzicht gehad,wel zijn er mensen die toegezegt hebben één of meerdere palletplaats(en) te sponsoren. Hopelijk krijgen we komende week een overzicht.

Verder maken wij niet openbaar wie en wat er gestort heeft. Die gegevens houden we voor onszelf. Wel zullen we jullie op de hoogte houden hoe de totale sponsoring loopt.      

Geplaatst 3 maart

Even weer een nieuw bericht, de verkoop van de shirten en tassen loopt goed de eerste zijn al verkocht. En de reacties zijn ook leuk om te horen, "oh, gaan jullie weer?nou, doe maar een shirtje hoor...."
Van de week ook mail gahad van de planning van Dorcas dat het qua lading het beste uitkomt dat Marcel naar Cimislia gaat en ik naar Floresti. We hebben wel dezelfde grensovergang Albita-Leuseni, daarna gaan we ieder naar onze bestemming.  

ze zijn binnen.....

exclusief accessoires

Geplaatst 27 februari

Weer even een update, leuk om zo weer die nieuwe reacties in het gastenboek te lezen. En ook de eerste pallets zijn al gesponserd; daarvoor hartelijk bedankt. Afgelopen vrijdag zijn de T-shirts en tassen binnen gekomen. Ze kosten € 10,00 per stuk. Meer informatie is te vinden op de sponserpagina.
Verder is de sponserbrief weer gemaakt.
verkrijgbaar in de maat L en XL

Geplaatst 13 februari

De afgelopen week heb ik gesproken met de drukker om te vragen of ik nog iets kan bestellen op korte termijn en dat kan nog.      Deze keer heb ik weer t-shirts besteld met daarop  hulptransportwoerden.nl en ook tassen met dat erop. Die tassen zijn erg leuk. Het zijn schoudertassen die handig zijn als strandtas,sporttas,schooltas,douchetas ideaal voor chauffeus;kan je toilettas,handoek,schone kleding in en hoef je niet meer met alles onder je arm over de parking te lopen. Zodra ik een foto van de shirts en tassen heb plaats ik hem op de site. 


Geplaatst 6 februari

Vorige week is de planning weer gemaakt voor dit jaar en heeft Dorcas ons ingepland voor 2 bestemmingen in Moldavië. Ook Marcel gaat weer mee met de auto van v. Dam uit Oudewater en ik mag weer een truck lenen van de Volvo dealer v. Dijk uit Woerden en de trailer van Goes transport uit De Meern. Meestal gaan we in de periode mei/juni maar nu stonden er al eerder 2 vrachten gepland voor Moldavië dus gaan we eind maart al weg. En dat is dus al over 7 weken. Dat gaat dan ineens best snel. Het is eigenlijk alleen maar mooi dat het allemaal weer zo loopt, en dat het mogelijk is om te gaan. Nu is het wel even kijken voor een leuke sponseractie, gezien de korte tijd die we nog hebben voor we gaan.