Beste sponsor,
Welkom op onze sponsorpagina
Allereerst bedankt voor u belangstelling. En wij stellen het zeer op prijs als u ons hulptransport wilt sponseren maar voel u niet verplicht, het is geheel vrijblijvend.

Als u ons hulptransport of eigenlijk beter gezegd de mensen in    Oost-Europa wilt helpen dan kunt u dat doen door bijvoorbeeld een palletplaats in de vrachtwagen te "kopen" of een gift over te maken op onze projektrekening die we hebben lopen bij Dorcas.

Even een klein beetje een beeld over de kosten van een hulptransport. Wat heb je nodig om een transport te doen?
-vrachtwagen
-vergunningen om te vervoeren/invoeren van goederen
-douane documenten
-verzekering
-diesel
-vignetten en tolkosten
-terugvracht (dit drukt de kosten)
Tel je nu deze kosten bij elkaar op dan kom je ongeveer uit op een bedrag van € 50,= per palletplaats.
Nu vraagt u zich misschien af hoe groot is nou zo'n palletplaats?
Op 1 pallet staan 66 bananendozen.
Als je nu een rekensommetje maakt kost het € 0,75 per bananendoos.
Deze kosten zijn berekend om alleen de lading te brengen náár Oost-europa. Het ene jaar zullen we verder rijden dan het andere jaar maar deze prijzen zijn een goede richtlijn.
En als we terugvracht hebben zal dit de kosten ook omlaag brengen en daar kan Dorcas dan weer een ander transport mee betalen.

Voor giften/sponsoring is er voor ons hulptransport een speciaal geopende bankrekening bij Dorcas. U kan uw gift overmaken o.v.v. 'het projectnummer".
Bank nr: 4124.31.017 o.v.v. 9697-4531
t.n.v. Dorcas Hulp Nederland te Andijk.
Daarnaast is het ook mogelijk kontant geld te geven dan storten wij het op deze rekening.

Nogmaals voel u tot niets verplicht,het gaat ook niet om de grootte van het bedrag, wij zijn blij met iedere gift die binnenkomt. En u helpt er de mensen in Oost-Europa mee om een beter leven en betere toekomst op te bouwen.

Hartelijk bedankt.


 
Dames en kinder T-shirts
De zomer T-shirts hebben we in dames en kinder uitvoering. De shirts zijn in diverse maten en leuke kleuren voor zowel jongens als meisjes. Deze shirts kosten € 10,00 per stuk. En het volledige bedrag komt ten goede aan het hulptransport. Op deze shirts staat aan de voorkant de QR-code van Hulptransport Woerden verder staat er niets op de shirts.
T-shirts

De T-shirts die we verkopen kosten € 10,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in de maat L en XL. Het volledige bedrag komt ten goede aan het transport. Het zijn witte shirts met voor op de borst   hulptransportwoerden.nl

De tassen
De tassen die we verkopen kosten € 10,00 per stuk. Ook hiervan komt het volledige bedrag ten goede aan het transport. Het zijn ruime schoudertassen met 2 zijvakken en aan de voorkant hulptransportwoerden.nl erop. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart,donker bauw en lime groen. Ze zijn heel handig als strandtas, sporttas,schooltas,werktas of bijv. douchetas. Dan hoef je niet meer met je handdoek,toilettas en schone kleding onder je arm over de parking te lopen. Ideaal voor chauffeurs.
exclusief accessoires