Welkom op de site van "Hulptransport Woerden".

Ons Doel:

Hulptransport Woerden heeft als doel om voor Dorcas Hulp Nederland 1 keer per jaar met 2 vrachtwagens een hulptransport te doen. En om Dorcas tegemoet te komen in de kosten voor zo'n transport proberen wij te zoeken naar sponsoren en mogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Even voorstellen:

Mijn naam is Lenie van Bemmel. Sinds 1995 ben ik vrachtwagenchauffeur. In 2008 heb ik voor het eerst een hulptransport gedaan voor Dorcas. Met als doel dit indien mogelijk elk jaar te doen. En mede door alle sponsoring de afgelopen jaren wordt dat doel bereikt.

Dorcas is een internationale hulporganisatie die in zo'n 20 landen in Oost-Europa, Noord-Afrika, Oost-Afrika en zuidelijk Afrika 150 projecten ondersteunt.
Dorcas heeft vier soorten hulp: noodhulp, sociale hulp, structurele hulp en financiële adoptie. De organisatie werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties.
Dorcas helpt de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging.
Voor meer informatie zie:
http://www.dorcas.nl   

Hartelijk bedankt

Graag wil ik u bedanken voor het bezoek aan onze site. 
Hopelijk geeft u dit een beeld van wat wij doen en u kan ons volgen tijdens de voorbereiding van het transport. Ook proberen wij u op de hoogte te houden tijdens de reis (voor zover dit mogelijk is). Verder zal er een verslag en foto's op de site geplaatst worden als we weer terug zijn. 

Het is niet toegestaan foto's of ander materiaal van deze site te downloaden of te delen zonder mijn toestemming.
Voor vragen en andere zaken verwijs ik u naar de contactpagina.

Hartelijke groet, Lenie.